#Beachsessie met portretfotograaf Ad van de Graaf

Details

  • Categories Creatieve sessies

In het gemis van bijeenkomsten van Inspiratie Netwerk Uden #IN0413 of @SMC0413, organiseerde ik een #creatievesessie met fotograaf Ad van de Graaf: met de voeten in het zand van het beachvolleybalveld bij @MuzeRijk in Uden.

De laatste keer dat ik Ad zag was toen IN0413 bijeenkwam nét voor de lockdown, op maandag 9 maart. Een update over de afgelopen 15 jaar en de toekomst van social media door @HermanCouwenbergh. Het ging onder andere over influencer marketing.

We missen allebei het vooral menselijke deel van de ontmoetingen binnen de IN0413. Als eenzame eenpitters bij elkaar komen en zakelijk bijkletsen / netwerken. Als we dan niet naar binnen mogen, dan gaan we wel buiten zitten. Want met mijn 1,5 meter tafel kunnen we ook social zijn.

Ad en ik spraken o.a. over de wereld van de fotografie. Hoe gaat dat straks na de lockdown? Een medewerker van MuzeRijk liep langs onze tafel en zei: ‘kijk dát is nog eens innovatief’. Ik denk dat we inderdaad meer innovatief moeten worden om onze bedrijven voort te kunnen laten bestaan in een 1,5 meter economie.

Ad vertelde een mooi verhaal over een dame die hij had gefotografeerd. Als echte #mensenfotograaf weet Ad natuurlijk precies wat goed is tijdens een #fotoshoot. Die dame was na afloop heel blij met het resultaat. En Ad had zelfs genoten van de shoot. Iets wat heel vaak niet kan. We haasten ons door het leven en nemen eigenlijk te weinig tijd. We gunnen te weinig aandacht aan elkaar. Nu ís die tijd er en Ad kwam erachter dat het hem goed deed. En dat komt dan weer ten goede aan het eindresultaat. “Ik denk dat als we allemaal qua tempo een paar stapjes terug doen en meer tijd voor elkaar nemen, dat we veel meer voldoening halen uit ons werk.”

Dit gesprek heeft mij ook verder geïnspireerd tot het bedenken van een concept voor mijn mobiel terras in tijden van physical distancing. Ik heb nl. mijn mobiele terras regelmatig weggezet bij festivals maar dit concept kan ook heel goed ingezet worden bij kleinschalige openlucht ontmoetingen / vergaderingen.

#persoonlijkleiderschap #veranderen #herijken #dekrachtvansocialmedia #socmed #innovatie #marketing #inspiratie #netwerken #nieuwekansen #mobielterras #besidethebox #outofthecomfortzone #mooivoorelkaar

#De3Marketeers #anderhalvemetergarantie #alleensamen #kennisdelen

Ad bedankt voor dit gesprek.

Wil je meer weten over het mobiele terras of wil je ook een inspirerende creatieve sessie, bel me dan op 06-29266422 of mail naar info@cammeleon.nl dan maken we een afspraak.