Creatieve sessie met wandelcoach Jan Jochems

Details

  • Categories Creatieve sessies

Op een zonnig plekje heeft Willem zijn 1 ½ meter tafel gepositioneerd met daar omheen 3 stoelen. Het mobiele terras is gereed. Klaar voor een inspirerende middag.

Beside-the-box

Het doel van de ontmoeting is om van gedachten te wisselen over de nieuwe wereld die aan het ontstaan is. Dat geeft ons de ruimte om onze gedachten de vrije loop te laten.

Dat gaat automatisch. Door de setting waarin dit gebeurt, komen gedachten vrij die anders, binnen de gebaande spinsels geen ruimte krijgen om te ontspruiten. De kracht van Willem is dat hij buiten jouw organisatie staat. En jou dus op een andere manier naar je eigen bedrijf laat kijken. Willem noemt dit beside-the-box denken.

De creatieve geest van Willem kent geen grenzen en ik laat me daar graag in mee gaan. Dat geeft mijn creatieve gedachten een ‘boost’ en samen komen we tot ideeën waar we beiden iets mee kunnen in de toekomst.

De vraag van Willem vooraf was om iets op tafel te leggen dat bij mijn professie hoort. Nu is mijn professie maar beperkt omdat ik sinds korte tijd met pensioen ben, maar mijn passie is daarom niet minder. En mijn passies zijn wandelen en coachen. Door dat samen te brengen in wandelcoaching is voor mij de cirkel rond.

Kikker

Wandelcoaching doe ik vanuit mijn bedrijf Wandel en Verwonder https://bit.ly/2TfEMRc Bij de tafel staat een wandelstaf. Deze symboliseert de staf die pelgrims met zich meedragen tijdens hun pelgrimage. De staf geeft hen steun tijdens het klimmen en dalen, is een verdedigingswapen om (verwilderde) honden op afstand te houden en je kunt er af en toe op leunen om uit te rusten. Dat wil ik met coachen ook bieden, een steun voor anderen, hun weerbaarheid vergroten waardoor zij zich beter kunnen weren (verdedigen) in onze maatschappij, en een luisterend oor te zijn waardoor zij steun ervaren.

Op tafel ligt een metalen kikker. Ik zeg tegen Willem: “de kikker symboliseert de transformatie die mensen ondergaan als zij door mij gecoached worden, ze komen als een kikker en gaan weg met de overtuiging dat ze een prins(es) zijn.”

We ronden onze ontmoeting af en 2 prinsen verlaten tevreden het mobiele terras.

Een ontmoeting met Willem is een aanrader voor eenieder die eens buiten de gebaande paden, op andere ideeën wil komen. Andere ideeën om je dromen waar te maken.

#persoonlijkleiderschap #veranderen #herijken #dekrachtvansocialmedia #wandelcoach #socmed #innovatie #marketing #inspiratie #netwerken #nieuwekansen #mobielterras #besidethebox #2prinsen #outofthecomfortzone #creatievesessie

#De3Marketeers #anderhalvemetergarantie #alleensamen #kennisdelen

Wil je ook een creatieve sessie met Willem?

Mail dan naar info@cammeleon.nl of bel 06-29266422