#Moestuinsessie met Léonne Meijs van Dijk

Details

  • Categories Creatieve sessies

Deze keer staat de tafel voor een #creatievesessie in de moestuinen bij @VeghelsBuiten.

Ik ben in gesprek met @LeonneMeijs – coach bij @Aago en als secretaris van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde is ze ‘verrekes goed. Ze blinkt uit in haar moed om altijd weer vooruitgang te creëren. En ook Léonne haalt mensen en organisaties uit hun comfortzone’ aldus de voorzitter van de vereniging.

Het doel van dit gesprek is om in de coronaperiode, toch niet stil te blijven staan. Maar ik mis wel de sociale contacten van collega’s om me heen. Die collega’s inspireren mij ook op creatief vlak. Die inter-persoonlijke creativiteit op de werkvloer is er nu niet. Veel bedrijven halen daar wel voordeel uit. Die inspiratie en creativiteit heb ik nodig om te kunnen blijven presteren. Dus heb ik deze formule bedacht om toch ‘fysiek’ met mensen in contact te blijven. Van de gesprekspartners krijg ik teruggekoppeld dat ze het gesprek heel waardevol vonden en dat ze verder kunnen met de ideeën die we samen bedacht hebben.

Léonne vertelt dat ze graag met klanten op persoonlijk vlak werkt. Ze coacht dus klanten zodanig dat die met passie naar perspectief kunnen werken. En daarbij ondersteunt ze creatief in planning, organisatie en uitvoering. Zodat er vitaliteit in het hoofd ontstaat. Ik kan natuurlijk maar een kleine inschatting maken van wat dit allemaal inhoud en hoop er meer over te horen. Tijdens ons gesprek geef ik een kleine inkijk in mijn persoonlijke ontwikkeling die ik vanaf september 2019 ingezet heb. De vraagstelling die ik had, de coaches die ik gehad heb en het resultaat waar ik nu sta.

Léonne signaleert bij mij en zegt: ‘ik vind het leuk om te zien dat je zo enorm gegroeid bent, je bent meer jezelf geworden, je hebt blijkbaar een keuze gemaakt waardoor je meer rust ervaart. Je leeft nu veel meer vanuit je passie. Meer vitaliteit in het hoofd dus.’ Tja, ik dacht even niet aan het feit dat de specialist op dat gebied voor me zit. En haar werk gaat continu door. Ze houdt zich ook bezig met het spiegelen van mensen die een bepaald beeld van zichzelf hebben. In het verleden was dat wel eens confronterend maar altijd positief en opbouwend bedoeld. Door mijn groei ben ik me veel meer bewust van mezelf. En door de rust die dat geeft, ben ik veel creatiever geworden.

Die creativiteit, de setting van de tafel, het buiten zijn, de natuur als inspiratiebron, de kansen die we heel snel zien, het uit de comfortzone halen, hebben er toe bijgedragen dat er bij ons beiden een zaadje geplant werd. En dat deden we samen tijdens deze #moestuinsessie. We hebben eerder ervaring opgedaan om samen workshops te geven. Deze inspirerende samenkomst heeft ertoe geleid om nu samen een product te gaan vormgeven. Waarin de aspecten van creativiteit in worden gezet. En die hebben we allebei. Daar zit ook de klik die we hebben.

Waar een goed gesprek toe kan leiden.

Als we afscheid nemen zegt Léonne: “de woorden ‘wordt vervolgd’ kun je opnemen in je artikel.”

Dus: wordt vervolgd …

#heisessie #moestuinsessie #hetbuitenkantoor

#spiegelen #reflecteren #persoonlijkegroei #creatievesessie

#persoonlijkleiderschap #veranderen #herijken #dekrachtvansocialmedia #socmed #leuk #innovatie #marketing #inspiratie #netwerken #nieuwekansen #mobielterras #besidethebox #outofthecomfortzone #vrijeklooitijd #samensterk #conceptdenkers

#De3Marketeers #anderhalvemetergarantie #alleensamen #kennisdelen #mooivoorelkaar

Als je ook een inspirerende creatieve sessie wilt, bel me dan op 06-29266422 of mail naar info@cammeleon.nl dan maken we een afspraak.