Natuur- en WandelCoachDag 2011-2022

Details

  • Categories Evenementen

Organisatie en communicatie voor een jaarlijks terugkerend landelijk evenement op het gebied van wandelcoaching en natuurcoaching. In zowel Nederland als België.

In 2011 bij een netwerkbijeenkomst iemand gesproken die behoefte had aan meer aandacht voor haar vak als wandelcoach. Ik zei: ‘dan kunnen we toch een evenement organiseren waarmee we meer aandacht genereren?!’

Met voorbeelden en mijn manier van dialoog voeren, de vragensteller ervan overtuigd dat een evenement een goede manier is om meer aandacht te genereren.

Met nóg een wandelcoach erbij, samen de inhoud van een evenement bedacht. De taken hebben we verdeeld. Iemand hield zich bezig met de website, een ander met de ledenadministratie en ik ging me met marketing & communicatie bezighouden. 

Ik zette de planning op, bedacht de communicatiemix en gaf de socialmedia vorm.

De afgelopen 10 jaar rond de 500 deelnemende coaches betrokken bij het evenement, waarbij ik (middels social media) totaal 5 jaar dagelijks berichten postte en daarmee de deelnemende coaches van dat seizoen, dagelijks onder de aandacht bracht. 

Het blijft nodig om het vak van wandel- en natuurcoaching onder de aandacht te blijven brengen. We gaan dus na 10 jaar door met de organisatie. Wel in een iets andere vorm.

Met meer regiobijeenkomsten. De onderlinge interactie wordt namelijk erg gewaardeerd. En het wordt als prettig ervaren als coaches elkaar kunnen ontmoeten.   

Lees artikel ‘de gecreëerde waarde voor honderden wandelcoaches in de afgelopen 10 jaar’. En ‘mijn organisatie voor de NWCD’ via: https://bit.ly/2SdqfIu 

Wil je meer zichtbaar zijn of meer aandacht voor je product of je bedrijf, mail je vraag naar info@cammeleon.nl dan maken we een afspraak.